Sunday 1 November 2015

Seo za sajt

Seo optimizacija je sastavni deo marketinga jednog web sajta. Kao što je na televiziji neophodno postaviti reklamu za vaš proizvod tako je neophodno imati dobru seo optimizacijua sajta. Optimizacija sajtova je jedan dugotrajan proces, uz pomoć koga usmeravate korisnike ka vašem sajtu. Optimizacija sajtova je osnova uspeha svakog sajta

Seo sajta omogućava njegovo dobro pozicioniranje na pretraživačima kao što su Google, Yahoo i Bing. Svaki od pretraživača ima svoj način na koji vrši selekciju sajtova i izbacuje rezultate pretrage, a optimizacija sajta upravo omogućuje da se ta selekcija i izacivanje rezultata pretrage ostvari u vašu korist tj da vaš sajt bude izlistan na prvoj strani Google pretraživača.

Optimizacija sajta je neprekidan proces koji mora da se stalno prati i dopunjuje u skladu sa promenama koje nameću vodeći pretraživači. Konkurencija se isto kao i vi bavi optimizacijom svojih web sajtova tako da se neprestano vodi bitka oko pozicioniranja web sajtova na prvim stranama pretraživača.

No comments:

Post a Comment